Vi har gjort fel! Vi har nämligen missat massvis av bloggare i länklistan till höger, och vet med oss att det finns en hel drös partianslutna skribenter som förtjänar att nämnas.

Vi kommer efter hand att fylla på med fler namn, men för att påskynda processen så ser vi gärna att ni tipsar om goda bloggare ni känner till. För tillfället ligger vi kring 80 bloggare, men bloggsverige är större än så. Långt mycket större.

Något annat vi gjort är att vi, förmodligen, stavat minst någon fel. Förhoppningsvis inte någon i ditt parti, men ta gärna en titt och skriv våra misslyckanden i en kommentar. Och om vi – gud förbjude! – lagt någon under fel partibeteckning, så skriv två!

För att undvika frågor vem som ska vara var så har vi lagt partierna i bokstavsordning, med Centerpartiet överst och Vänsterpartiet längst ner. I ett kort ögonblick fanns en fundering på att lägga högern till höger och vänstern till vänster, men sedan tänkte vi – vi vill ju bygga broar, inte fördjupa avgrunden.

Som sagt. Vi har gjort fel, men tror på evig bättring och andra chanser. Både i små sammanhang, som i länklistan till höger, och i större, som i det politiska samtalet rent generellt.

Och du kan hjälpa till.