Vi har en ambition, och den består i att göra det onödigt att starta och ständigt uppdatera en egen blogg för att kunna delta i det offentliga samtalet. Alla kan förvisso göra det, men det är i all ärlighet lite tålamodskrävande att skriva inlägg efter inlägg efter inlägg i tre års tid för att bygga upp en publik som kan läsa och ta till sig ens budskap.

Givande, lärorikt och stimulerande, förvisso, men tålamodskrävande icke desto mindre.

Så om du har någonting att säga, lite för kort tålamod för att bygga en egen plattform och lite för bråttom med att få saker sagda för att hinna vänta – låna våra läsare i stället!

Det spelar ingen roll om du är höger, vänster eller mittfältare. Alla är välkomna. Vi har ingen maxlängd för våra artiklar, så om du behöver ett par extra stycken för att klargöra en ståndpunkt – använd dem! (Vi har ingen minimilängd heller, men du vill förmodligen använda mer än 300 ord för att undvika missförstånd från läsarnas sida.)

De enda formella krav vi ställer är att texten är korrekturläst och inskickad till adressen nedan. Det behöver inte vara avancerat – skriv bara “hej jag heter [namn eller alias] och har en text här” om du inte är van vid att skriva mail.

Vi tar även in redan publicerade blogginlägg, så om du sitter på ett guldkorn med för få läsare så finns en möjlighet att ge det en ny publik. Bra texter lever för evigt, trots allt.

Som sagt – vi har en ambition. Den är att göra det enkelt för dig – just dig – att göra din röst hörd.

Tveka inte att realisera den.

Mvh, Redaktionen

svpolitik@gmail.com