Jonathan Rieder LundkvistBy the Light of the Flash...
Fotograf / Redaktör

Blogg: Fotografi, Piratpolitik och Försvar

Yrkesverksam Fotograf med stort intresse för politiska frågor och debatt. Anser sig piratliberalistiskt lagd och sätter stort värde vid personliga och politiska friheter.

Du kan läsa hans artiklar här.

 

 

Marcus Schmidt
Skribent / Redaktör

Blogg: Magnihasa

Har tidigare varit redaktör för 2022.nu. Är i full färd med att ta kandidatexamen i retorik, och har mångårig erfarenhet i den ädla konsten att skriva. Brukar provocera genom att säga sig ha en ännu längre erfarenhet i den svårare konsten att läsa. Säger sig vara konservativ men uppfattas allt som oftast som radikal.

Du kan läsa hans artiklar här.

Tomas Kronvall

Redaktör / Copyediterare

Har också varit redaktör för 2022.nu. Kan ordvitsa sig förbi vilken situation som helst, och har ett bättre sinne för språkliga detaljer än resten av redaktionen tillsammans. Berätta inte det för dem bara; de blir så fulla av liv och engagemang då. Är i övrigt en stor anhängare av katter och pandor.

Informationsbyrån

Hemsida: http://informationsbyran.org/

Skribent

Informationsbyrån (2.0) är ett nätverk av poeter och politiskt potenta personer som ibland sammanstrålar för att skriva ur sig. Vi tror inte på att åstadkomma förändring – vi tror att den redan inträffat, och att den bara inte inträffat överallt i lika stor utsträckning än. Och att det därför är bättre att berätta om den än att propagera för den.

Du kan läsa deras artiklar här.

Gästskribent

Förhoppningsvis vår flitigaste skribent framöver. För en lista över alla gästinlägg så här långt, tryck här.

Vill du bli skribent?

Vi har ett antal skribentplatser kvar, och en välkomnande inställning till förfrågningar. I och med att vi drivs av inspiration och kärlek till texter kan vi inte erbjuda mer än uppmärksamhet och viss mojo med sociala medier. Men om/när andan faller på – skicka in en förfrågan till oss!